Uusi viikko, uudet kujeet ja uusi blogi!

Uusi viikko ja uudet kujeet tulee kuultua tai nähtyä aika usein maanantaisin. Toisille tämä on se viikon inhokkipäivä. Täytyy myöntää, että välillä olen kuulunut myös tuohon joukkoon. Viikonloppuna tapaamani ihmiset ja heidän elämän tapahtumat pistivät taas miettimään, että mitään päivää ei kannattaisi niin sanotusti inhota. Välillä elämässä on vastoinkäymisiä, mutta niin kauan kuin niistä selviää hengissä, kannattaa pyrkiä tekemään asioita, joista nauttii.

Lauantaiaamuna ja -iltana aika vierähti vanhaa blogia selatessa ja miettiessä, kuinka monta juttua sinne on jäänyt kirjoittamatta. Kukaan muu kuin minä itse ei ole estänyt minua toteuttamasta niitä. Sunnuntaiaamuna heräsin täynnä puhtia ja päätin, että asialle on tehtävä jotain. Ehkäpä syynä vähäiseen kirjoitteluun oli blogin hieman nuhjuinen olemus, joka ei inspiroinut itseäni riittävästi? Siispä tuumasta toimeen ja päätin, että jos kirjoittaminen on yksi niistä asioista, jota haluan itsessäni edelleen kehittää ja tarvitsen siihen paremmat työkalut. Samalla pääsen näppärästi myös ylläpitämään ja opettelemaan lisää WordPress-taitoja.

Se mitä kaikkea tulevaisuus ja tämä blogi tai Pulina S -sivusto pitää sisällään on vielä yksi iso kysymysmerkki, mutta blogista pääset varmasti seuraamaan seikkailujani vuorilla, juoksupoluilla sekä kiipeilykalliolla. En koe olevani muistoesineiden vaalija pahimmasta päästä, mutta täytyy myöntää, että jotain pientä on kaappeihin vuosien varrella kertynyt. Ehkä avaan ovet myös johonkin noista muistojen kaapeista myös teille. Matkustamisesta haaveilen sen sijaan jatkuvasti ja matka ei aina tarkoita lentämistä maailman ääriin vaan se voi olla myös retki omalle takapihalle.

Ihanaa uutta viikkoa ja olisin enemmän kuin iloinen jos laitat minulle viestiä, mistä sinä haluaisit blogissani päästä lukemaan? Aikaisempia juttujani pääset tutkimaan vielä täällä vanhassa osoitteessa Pulina S.

Elämänmyönteisin terveisin,

XXX
Pulina S.

2 thoughts on “Uusi viikko, uudet kujeet ja uusi blogi!

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: