Pulina S.

Oikea nimeni on Jenni Pauliina, mutta minua on aina kutsuttu Pauliinaksi. Sain äidiltäni muutamia vuosia sitten nimipäivälahjaksi avaimenperän, jossa sanotaan:

”Pauliina – Paulinus -nimen naispuolinen vastike. Ikuinen maailmanmatkaaja, joka vaalii muistoesineitä. Elämänmyönteinen.”

Perhe, sukulaiset, ystävät, opiskelu- ja työkaverit ovat vuosien varrella yrittäneet kutsua minua mitä erilaisimmilla lempinimillä; Jenniveri, Liinu, Liina, Paukku, Pake, Pale – kaikkia ehdotettuja versioita en edes muista. Kiitos sinulle, joka keksit kutsua minua Pulinaksi. En sitäkään virallisesti kutsumanimenä käytä, mutta se päätyi ensimmäisen blogini nimeksi vuonna 2014 ja jatkaa uutta elämää nyt näillä sivuilla.

Olen nainen, jolle monipuolinen liikkuminen on tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Kiinnostuksen retkeilyä, hiihtämistä ja kaikenlaista luonnossa liikkumista kohtaan olen saanut perintönä isältäni tai ainakin näin itse ajattelen. Rakkautta outdoor-harrastukseen on vahvistanut monet ystävät ja mukaan on noussut vuosien varrella uusia lajeja kuten kiipeily sekä vapaalasku. Matkailu on myös yksi intohimoistani, tosin en tunne kovin montaa ihmistä, joka ei tykkäisi matkustaa. Ehdoton suosikkimaa on Norja. Haaveissa siintävät erityisesti Alaska sekä Uusi-Seelanti.

Työskentelin lähes 11 vuotta kansainvälisten urheilu- ja vapaa-ajan vaate- sekä jalkinebrändien parissa myynti-, markkinointi- ja viestintätehtävissä. Lisäksi opiskelin vuosina 2014-2016 urheilujournalismia Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Toivon, että saan myös tulevaisuudessa elää vahvasti matkailuun, hyvinvointiin tai urheiluun liittyvien asioiden parissa, koska itselleni on tärkeää työskennellä sellaisten asioiden äärellä, joita kohtaan tunnen aitoa paloa. Blogini tulee pyörimään pääasiassa outdoor-maailmassa. Tosin sinne saattaa välillä eksyä pulinoita jostain muustakin, ihan vain elämästä, ruoasta tai vaikka ihanista juhlista.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä blogini kanssa tai sinulla on joku juttuidea mielessä, ota yhteyttä.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑