Pulina S.

Oikea nimeni on Jenni Pauliina, mutta minua on aina kutsuttu Pauliinaksi. Sain äidiltäni vuosia sitten nimipäivälahjaksi avaimenperän, jossa sanotaan:

”Pauliina – Paulinus -nimen naispuolinen vastike. Ikuinen maailmanmatkaaja, joka vaalii muistoesineitä. Elämänmyönteinen.”

Perhe, sukulaiset, ystävät, opiskelu- ja työkaverit ovat vuosien varrella yrittäneet kutsua minua mitä erilaisimmilla lempinimillä; Jenniveri, Liinu, Liina, Paukku, Pake, Pale – kaikkia ehdotettuja versioita en edes muista. Kiitos sinulle, joka keksit kutsua minua Pulinaksi. En sitäkään virallisesti kutsumanimenä käytä, mutta se päätyi ensimmäisen blogini nimeksi vuonna 2014 ja jatkaa uutta elämää nyt näillä sivuilla.

Olen monipuolinen liikkuja ja minut saa helposti innostumaan kaikesta, mikä vain liittyy ulkoilmaelämään. Muutama vuosi sitten rakas perheeni järjesti todellisen yllätyksen ja he veivät minut varjoliitämään Kroatian lomalla. Se oli aivan mieletön kokemus ja ehkä vielä joskus voisin lähteä liitelemään uudelleen. Kiinnostukseni retkeilyä, hiihtämistä ja kaikenlaista luonnossa liikkumista kohtaan olen saanut perintönä isältäni tai ainakin näin itse ajattelen. Matkailu on myös yksi intohimoistani, tosin en tunne kovin montaa ihmistä, joka ei tykkäisi matkustaa. Ehdoton suosikkimaa on Norja, kuten monesta Pulinasta varmasti huomaakin. Haaveissa siintävät erityisesti Azorit, Alaska sekä Uusi-Seelanti.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä blogini kanssa tai sinulla on joku juttuidea mielessä, ota yhteyttä.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: